logo 4 or

 

"ФЕРОХРОМ" АД e със седалище в гр. Казанлък и неговата основна сфера на дейност е машиностроителна и металообработваща промишленост.

Фирмата се занимава с производство и монтаж на метални конструкции и палети, но основната и дейност е разработка на гамата от дърводелски хидравлични преси. Разработени са и са произведени преси със странично притискане за лепене на масив, както и преси по индивидуално желание на клиента, което е утвърдило позицията на "ФЕРОХРОМ" АД като производител на хидравлични преси на българския пазар.

Хидравличните преси се произвеждат основно за фурнироване, като повечето клиенти, производители на мебели произвеждат с тях врати. Предназначението и областта на приложение са за притискане един към друг на детайл от дърво или подобни на дърво материали с цел залепване. Например: дървено-влакнести плоскости, плочи от дървени частици, талашитови плочи, шперплат, ламинирани и неламинирани плоскости. Тя намира приложение в дървообработващата промишленост в условията на дребно и средносерийното производства. Това от своя страна е довело до предпочитанията на пазара за българско производство, тъй като дружеството поема и гаранционно обслужване и сервиз.

Производството на хидравлични преси е започнато през 2003-та година, като до момента има произведени и продадени над 100 броя преси в цяла България. Тези хидравлични преси, които са доразвити в няколко разновидности вече определят новия облик на дружеството.

Facebook

Контакти

"ФЕРОХРОМ" АД

Пламен Иванов Колев

гр. Казанлък, бул. "Александър Батенберг" 221

(+359) 431 62910

ferohrom@gmail.com

© 2021 "ФЕРОХРОМ" АД. All Rights Reserved. Designed By WebStarMax

Search

Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
OK